Hesap

Hesabı silme

Hesabınızı ve verilerinizi kalıcı olarak silin.

  1. 1

    Ayarlar'ın en altındaki Hesabı sil bölümüne gidin.

  2. 2

    Hesabımı kalıcı olarak sil düğmesine tıklayın ve onay penceresine büyük harflerle SİL yazın.

Bilmeniz gerekenler

  • · Hesabınız ve yalnızca sizin üyesi olduğunuz bürolara ait tüm kayıtlar kalıcı olarak silinir; geri alınamaz.
  • · Başka üyeleri olan bürolardaki kayıtlar büroda kalır.
← Yardım merkeziSorun devam ediyorsa bize yazın.